Hej alla glada läsare!
Idag ska bloggen, typ, ta och svara på era frågor. Inte frågor som blivit inskickade specifikt till detta inlägg. Nej, det här tar vi lite mer på uppstuds om man säger så. Det är ju så att många ser hur mycket det är att stå i när man driver ett stuteri och undrar hur vi får allt livspussel att gå ihop. Det ska jag tala om för er. Vi gör det med hjälp av pengar.

Det kanske inte är det mest politiskt korrekta svaret men vi har verkligen slitit hårt för att göra stuteriet vinstdrivande och väljer att satsa en hel del pengar i oss själva och detta är något som går fantastiskt bra.

Vi använder nämligen pengarna för att spara tid. Ett sätt vi gör detta på är genom att anlita Städfirmamalmo.se som kommer hem till oss och städar två gånger i veckan. De är oerhört proffsiga och ser till att vi alltid har det snyggt och städat hemma även när vi inte städar själva. Det är en lyx vi unnar oss och något som gör att vi kan jobba hårt på stuteriet utan att känna dåligt samvete över att vi försummar hemmet.

Något annat vi ofta gör är att vi beställer hämtmat. Det innebär att vi slipper laga mat och vi slipper också städa i köket efteråt. Visst är det något dyrare men så är det här i livet. Om det smakar så kostar det och detta är något vi tycker att vi har råd med. Det innebär också att vi sparar mycket tid varje vecka.

En sak till som vi gör för att spara pengar är att vi har hyrt in trädgårdsservice som sköter om vår trädgård. Det innebär att vi inte behöver lägga massa egen tid på att klippa gräset eller planera blommor. Allt detta sköter vår inhyrde trädgårdsmästare.